Onderhoudspakketten van Wilo Onderhoudsbedrijf

Niemand zit graag in de kou of moet denken aan een koude douche. We beseffen het vaak niet maar we vertrouwen er op dat onze cv-ketel het áltijd doet. Storingen en onnodige reparaties willen we graag voorkomen. Iedereen begrijpt ook dat een cv-ketel, net als een auto, een mechanisch apparaat is dat goed moet worden onderhouden. Maar geen zorgen, Wilo Onderhoudsbedrijf kan u hier bij helpen. Wij hebben voor iedereen de beste onderhoudspakketten.

Basis pakket

Basispakket

Wanneer u voor het basispakket kiest, wordt uw centrale verwarming ketel jaarlijks door één onze monteur vakkundig schoongemaakt en gecontroleerd op zichtbare gebreken. Hoge Rendement ketels worden door een rookgas analyse op een juiste werking gecontroleerd en afgesteld.

Basispakket plus

Basispakket Plus

Met dit het basispakket plus wordt uw verwarming ketel jaarlijks door onze monteur vakkundig schoongemaakt en nagezien op eventuele technische gebreken. Hoge Rendement ketels worden door een rookgas analyse op een juiste werking gecontroleerd en afgesteld.\

All-in pakket

All-In Pakket

Als u kiest voor het All-In Pakket wordt uw verwarming ketel Jaarlijks door onze monteur vakkundig schoongemaakt. Hoge Rendement ketels worden middels een rookgas analyse op een juiste werking gecontroleerd en afgesteld.

Offerte op maat

Offerte op maat

Wilt u een offerte op maat ontvangen? Ook dat kan Wilo Onderhoudsbedrijf voor u in orde maken. Wij zullen uw installatie moeten bekijken om te zien of een offerte op maat voor u geschikt is. Neem daarom nu contact op met Wilo Onderhoudsbedrijf.

Waarom heeft je cv-ketel een onderhoudsbeurt nodig?

Tijdens een onderhoudsbeurt zorgt de monteur er met name voor dat de ontsteking optimaal werkt en dat de brander schoon is. Daarnaast zijn er diverse bewegende delen, en onderdelen die uitzetten en krimpen onder invloed van warmtewisselingen. De monteur checkt ook deze punten op een optimale werking. Van en naar de cv-ketel lopen bovendien rookgaskanalen, die ook 100% in orde moeten zijn.

Met periodiek onderhoud voorkom je dat de ketel energie verspilt door gebrekkige verbranding of verlies van warmte. Ook wordt slijtage tijdig opgemerkt, zodat er zich geen gevaarlijke situaties kunnen voordoen. Met name bij ouderwetse ‘open’ cv-ketels is het gevaar op CO-vergiftiging groot. Deze cv-ketels halen de benodigde zuurstof voor verbranding uit de directe omgeving waarin de ketel zich bevindt. Als de verbranding niet optimaal is (bijvoorbeeld herkenbaar aan een volledig blauwe vlam), dan ontsnapt er heel makkelijk koolmonoxide. Dit kan heel snel fatale gevolgen hebben. Een CO-melder in de buurt van een open cv-ketel is daarom een must. Bij een reguliere cv-ketel is het een aanrader.

Het onderhouden van je cv-ketel zorgt er kortom voor dat deze langer meegaat, zuinig in het verbruik is en blijft, en dat storingen zoveel mogelijk worden beperkt.

Waarom kiezen voor onderhoud aan uw cv-ketel?

 • Langere levensduur
  Hierdoor stelt u de aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel uit.
 • Voorkomt storingen
  Kleine problemen worden opgelost. Zo voorkomt u dat uw cv-ketel op een ongunstig moment uitvalt.
 • Voorkomt dure reparatiekosten
  Cv-ketel onderdelen gaan langer mee bij goed onderhoud.
 • Energiezuinig
  Een onderhouden ketel is energiezuiniger. Dit scheelt wel tot 10% op uw energierekening.
 • Milieuvriendelijk
  Met minder CO2 uitstoot en betere verbranding van gas is een goed onderhouden cv-ketel beter voor het milieu.
 • Veiligheid
  Reguliere inspecties verhoogt brandveiligheid en verlaagt kans op lekkage van koolmonoxide.

Dus wilt u nog langer genieten van uw C.V. installatie in uw woning? Dan neemt u vandaag contact op met Wilo Onderhoudsbedrijf. Kijk voor meer informatie op de pagina van het betreffende pakket. Vindt u hier niet wat u zoekt omdat u bijvoorbeeld een op maat gemaakt contract wilt? Neem dan nu contact op!