Skip to main content

ALL-IN PAKKET

  • Uw verwarmings- ketel wordt jaarlijks door onze monteur vakkundig schoongemaakt omdat wij problemen willen voorkomen in de toekomst.
  • Hoge Rendement ketels worden middels een rookgas analyse op een juiste werking gecontroleerd en afgesteld. omdat een juist functionerende C.V. ketel u kan helpen besparen.
  • Volledig beschermt bij een eventuele storing.

 

Wat doet onze monteur?

 

  • Visuele controle op eventuele lekkage omdat een lekkende ketel veel geld kan kosten.
  • Bij een storing betaald u Geen arbeidsloon.
  • U bent verzekerd dat binnen 24 uur onze monteur bij u is.
  • U betaald GEEN kosten voor de onderdelen die vervangen moeten worden van de CV ketel.

Vraag een offerte aan:

Overige Pakketten

Dit All-In pakket is alleen geldig voor ketels welke niet ouder zijn dan 7 jaar. Als uw ketel ouder is dan 7 jaar, komt deze Automatisch in het basis Plus Pakket.

Deze voorwaarden zijn alleen bestemd voor werkzaamheden aan de CV ketel zelf, niet voor de aangesloten rand apparatuur zoals vloerverwarming, Kamer thermostaten, overdruk ventiel, inlaatcombinatie, expansievat, enzovoort.

Waarom heeft je cv-ketel een onderhoudsbeurt nodig?

Tijdens een onderhoudsbeurt zorgt de monteur er met name voor dat de ontsteking optimaal werkt en dat de brander schoon is. Daarnaast zijn er diverse bewegende delen, en onderdelen die uitzetten en krimpen onder invloed van warmtewisselingen. De monteur checkt ook deze punten op een optimale werking. Van en naar de cv-ketel lopen bovendien rookgaskanalen, die ook 100% in orde moeten zijn.

Met periodiek onderhoud voorkom je dat de ketel energie verspilt door gebrekkige verbranding of verlies van warmte. Ook wordt slijtage tijdig opgemerkt, zodat er zich geen gevaarlijke situaties kunnen voordoen. Met name bij ouderwetse ‘open’ cv-ketels is het gevaar op CO-vergiftiging groot. Deze cv-ketels halen de benodigde zuurstof voor verbranding uit de directe omgeving waarin de ketel zich bevindt. Als de verbranding niet optimaal is (bijvoorbeeld herkenbaar aan een volledig blauwe vlam), dan ontsnapt er heel makkelijk koolmonoxide. Dit kan heel snel fatale gevolgen hebben. Een CO-melder in de buurt van een open cv-ketel is daarom een must. Bij een reguliere cv-ketel is het een aanrader.

Het onderhouden van je cv-ketel zorgt er kortom voor dat deze langer meegaat, zuinig in het verbruik is en blijft, en dat storingen zoveel mogelijk worden beperkt.