Skip to main content

Aanleg CV installatie

Het kopen van een CV installatie is vaak een aankoop voor de langere termijn. Daarom is het belangrijk dat u een installatie kiest die voor meerdere jaren aan uw wensen kan voldoen.

Behalve onderhoud biedt Wilo Onderhoudsbedrijf  ook ketels aan. Maar wij verkopen alleen de beste kwaliteit ketels. Zo werken wij onder andere met Nefit Bosch, Remeha en vele andere bekende merken.

Goede CV Installatie

Naast een goede ketel is het belangrijk dat de ketel ook goed wordt geplaatst. Dit om problemen achteraf te voorkomen. Een slechte ophanging kan ervoor zorgen dat de levensduur van uw ketel achteruitgaat.

Uw energieverbruik kan hierdoor extreem toenemen. Dit zijn natuurlijk onnodig extra kosten. Om die reden zorgen wij ervoor dat de installatie van uw cv ketel wordt gedaan door onze eigen ervaren monteurs.

Aansluitingen voor de CV installatie

Onze monteurs brengen ook de hulpmaterialen mee voor de aansluiting van de ketel op de rookgasafvoer. Uiteraard mag de installatie van het expansievat  niet ontbreken. In andere woorden: bij Wilo Onderhoudsbedrijf bent u verzekerd van een betrouwbare aansluiting zonder verrassingen achteraf.

CV installatie ok cv monteur

  • Uw woning
  • Ketel
  • Gegevens

Type woning

Gewenste ketel

Uw gegevens