Skip to main content

Last van uw riolering?

 

Door ouderdom, slijtage en verzakkingen kunnen riool problemen ontstaan. Meerdere problemen zoals lekkages, stank, gevelbreuk kunnen dan ontstaan. In dit geval zouden wij na een inspectie kunnen adviseren om uw riolering compleet te vervangen.

Onze deskundige medewerkers leggen in dat geval een compleet nieuw rioolsysteem aan, waarbij zij er voor zorgen voor een optimale doorstroming en een perfect aansluiting op het hoofdriool.

Uiteraard snappen wij ook wel dat het vervangen van het complete riool niet altijd uitkomt, daarom kunnen wij in overleg ook kijken of wij een gedeelte kunnen renoveren zodat onze werkzaamheden binnen uw budget vallen. Na het inspecteren van het riool, beoordelen wij vakkundig welke delen vervangen moeten worden en bieden wij u een passende oplossing binnen uw budget. Bestaande bouw of nieuwbouw, een riolering is een belangrijk onderdeel van uw leef of werk omgeving! Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken door met u mee te denken! Daarom kiest u voor uw riool problemen voor Wilo Onderhoudsbedrijf.

Vanaf het moment dat onze monteur bij u komt inspecteren tot na de opleverdatum, want u heeft uiteraard garantie op het door ons gedane werk!

Denkt u net als wij? Neem dan vrijblijvend contact op met uw vragen over riool problemen.

Telefoonnummer: 06 – 511 40 465

riolering onderhoud
Riool werkzaamheden