Skip to main content

Uw woning: onze zorg!

Als huiseigenaar kunt u te maken krijgen met houtrot, lekkende dakgoten, achterstallig schilderwerk of kapot leidingwerk. Met Wilo Onderhoudsbedrijf heeft u daar geen zorgen meer over. Wilo Onderhoudsbedrijf neemt al uw woningonderhoud uit handen. U krijgt deskundig advies over langdurig onderhoud en energiebesparingen, zoals het na-isoleren van uw woning. We staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om u zorgeloos te helpen met woningonderhoud om u te kunnen laten genieten van uw huis. Zo heeft u weer tijd voor wat écht telt!

In samenwerking met vele onderaannemers uit de regio kunnen wij zorg dragen voor alle woningonderhoud zaken die de woning betreffen en een 24-uursservice garanderen voor calamiteiten. Maar voor u met één vast aanspreekpunt, alles onder één dak! “Wij bieden particuliere huizenbezitters de mogelijkheid het woningonderhoud aan hun woning op een duurzame, goedkope en slimme manier te organiseren”.

Wilt u uw onderhoud laten uitvoeren door een ervaren en specialistisch bedrijf? Schakel dan nu Wilo Onderhoudsbedrijf in.

Telefoonnummer: 06 – 511 40 465

herfstbladeren in de dakgoot