Skip to main content

Vraag een offerte aan!

Wilt u een offerte aanvragen aan Wilo Onderhoudsbedrijf? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij verzorgen de aansluiting van uw warme woning. Met grote merken als; Remeha, Nefit, Vaillant en meer staan wij elke dag klaar voor uw opdrachten.

Een goede werking van uw CV Ketel en zijn installatie is gegarandeerd als u een contract afsluit via Wilo Onderhoudsbedrijf. Ook voor andere onderhoudswerkzaamheden staat Loek Romijn van Wilo Onderhoudsbedrijf klaar.

Zo kunnen wij uw woning onderhouden, renoveren, besparingen uitvoeren en nog veel meer werkzaamheden rondom uw woning uitvoeren. Wat dacht u van het reinigen van uw ventilatiesysteem? Dit dient vaker te gebeuren dan je denkt!

Wij raden u daarom ook stellig aan om een onderhoudscontract, voor uw woning af te nemen. Zodra u hier een offerte voor aanvraagt kunnen wij een offerte op maat maken. En weet u, u krijgt de scherpste prijs die u wenst!

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen om een goede werking van uw apparatuur te kunnen garanderen? Dan raden wij u aan om een onderhoudscontract af te sluiten.

Daarom hebben wij hieronder een duidelijk overzicht gemaakt van onderhoudspakketten die Wilo Onderhoudsbedrijf u kan aanbieden.

Klik hieronder op het gewenste onderhoudscontract en vraag hem meteen aan! U kunt kiezen tussen een onderhoudscontract, CV Installatie of ventilatieonderhoud.