Skip to main content

Wat is het doel van een kwaliteitscontrole?
Met de kwaliteitscontrole van ons werk, toetst InstallQ de praktijk aan de inhoud van de erkenning. Zo is onze erkenning niet alleen een papieren registratie. Wij tonen aan (nog steeds) te voldoen aan alle gestelde voorwaarden van een regeling. Het is een bevestiging van ons kwaliteit, kunde en veiligheid (door een onafhankelijke partij). In 2021 kregen circa 1.750 InstallQ-installatiebedrijven een kwaliteitscontrole.

Wat zijn de voordelen van een kwaliteitscontrole?
Een kwaliteitscontrole geeft onze opdrachtgever extra vertrouwen in de InstallQ erkenning. Daarbij krijgen wij van iedere controle een rapport. In dit rapport staan vaak waardevolle tips om ons werk te verbeteren.

InstallQ-installatiebedrijven scoren goed

In 2021 kregen circa 1.750 InstallQ-installatiebedrijven een kwali犀利士
teitscontrole. In 2020 zijn – ondanks de coronamaatregelen – 1.300 kwaliteitscontroles uitgevoerd bij InstallQ-erkende installatiebedrijven. Hiervan is 90% goedgekeurd. Dit betekent dat een grote meerderheid van onze erkenningshouders kwalitatief uitstekend werk levert. 8 procent voldeed ten dele, 2 procent is afgekeurd. Hiervan is uiteindelijk 2 procent van de erkenningen doorgehaald vanwege onvoldoende kwaliteit.

admin

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.