Skip to main content

De herfst- en wintermaanden staan weer voor de deur. Dit betekent dat de dagen korter beginnen te worden, de temperaturen afnemen en mensen hun dikke truien weer uit de kast halen! Hoe zorgt u ervoor dat u goed voorbereid aan deze periode begint? In dit artikel geeft onze ervaren loodgieter een aantal handige tips die u kunnen helpen de winter door te komen. De herfst- en wintermaanden zijn bijvoorbeeld een ideale periode om uw energieverbruik terug te dringen en aan het eind van het jaar een zakcentje over te houden!

Een nieuwe cv-ketel laten installeren

Onze loodgieter raadt consumenten onder meer aan om hun CV-ketel eens in de zoveel jaar te vervangen. Zeker wanneer u momenteel gebruik maakt van de combinatie van een losse boiler met een losse cv-ketel kan het heel interessant zijn om over te stappen naar een combiketel. Niet alleen hebben combiketels een hoger rendement dan conventionele cv-ketels, ook hoeft u voortaan nog maar een apparaat te laten onderhouden. Zo bespaart u flink op de onderhoudskosten!

Tip: laat u vooraf door onze loodgieter adviseren over de mogelijkheden die u heeft bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel voor de winter. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Uw huidige cv-ketel laten onderhouden

Mocht u geen nieuwe cv-ketel voor de wintermaanden willen kopen, dan is het wel sterk aan te raden om uw huidige cv-ketel te laten onderhouden. Het kan voorkomen dat er grote stofhopen in de cv-ketel zijn ontstaan, waardoor de cv-ketel minder goed functioneert. Ook kunnen onderdelen van de cv-ketel versleten of beschadigd zijn geraakt, waarmee zij de bron van een cv-ketelstoring kunnen vormen. Door deze onderdelen tijdig te vervangen voorkomt u dit! Bij het onderhouden van een cv-ketel loopt onze loodgieter uw cv-ketel volledig na en zal de loodgieter waar nodig voor het vervangen van onderdelen zorgen.

[dt_fancy_image image_id=”1003″ css=”.vc_custom_1538343017972{padding-top: 20% !important;}”][dt_fancy_image image_id=”1320″ css=”.vc_custom_1538343040339{padding-top: 20% !important;}”]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.