Skip to main content

De herfst- en winterm犀利士
aanden staan weer voor de deur. Dit betekent dat de dagen korter beginnen te worden, de temperaturen afnemen en mensen hun dikke truien weer uit de kast halen! Hoe zorgt u ervoor dat u goed voorbereid aan deze periode begint? In dit artikel geeft onze ervaren loodgieter een aantal handige tips die u kunnen helpen de winter door te komen. De herfst- en wintermaanden zijn bijvoorbeeld een ideale periode om uw energieverbruik terug te dringen en aan het eind van het jaar een zakcentje over te houden!

Een nieuwe cv-ketel laten installeren

Onze loodgieter raadt consumenten onder meer aan om hun CV-ketel eens in de zoveel jaar te vervangen. Zeker wanneer u momenteel gebruik maakt van de combinatie van een losse boiler met een losse cv-ketel kan het heel interessant zijn om over te stappen naar een combiketel. Niet alleen hebben combiketels een hoger rendement dan conventionele cv-ketels, ook hoeft u voortaan nog maar een apparaat te laten onderhouden. Zo bespaart u flink op de onderhoudskosten!

Tip: laat u vooraf door onze loodgieter adviseren over de mogelijkheden die u heeft bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel voor de winter. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Uw huidige cv-ketel laten onderhouden

Mocht u geen nieuwe cv-ketel voor de wintermaanden willen kopen, dan is het wel sterk aan te raden om uw huidige cv-ketel te laten onderhouden. Het kan voorkomen dat er grote stofhopen in de cv-ketel zijn ontstaan, waardoor de cv-ketel minder goed functioneert. Ook kunnen onderdelen van de cv-ketel versleten of beschadigd zijn geraakt, waarmee zij de bron van een cv-ketelstoring kunnen vormen. Door deze onderdelen tijdig te vervangen voorkomt u dit! Bij het onderhouden van een cv-ketel loopt onze loodgieter uw cv-ketel volledig na en zal de loodgieter waar nodig voor het vervangen van onderdelen zorgen.

[dt_fancy_image image_id=”1003″ css=”.vc_custom_1538343017972{padding-top: 20% !important;}”][dt_fancy_image image_id=”1320″ css=”.vc_custom_1538343040339{padding-top: 20% !important;}”]
admin

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.