Skip to main content

Het probleem met een standaard cv installatie in huis is dat de warmte van de verwarming niet gelijkmatig door het huis wordt verdeeld. Dit komt omdat de radiatoren op verschillende plekken in huis hangen en ook vaak in formaat verschillen. Zo kan het voorkomen dat de woonkamer een stuk warmer aanvoelt dan de keuken of juist andersom. Het komt maar zeer zelden voor dat de warmte in huis met radiatoren gelijk verdeeld is. Dit kan echter wel bereikt worden wanneer een vloerverwarming als hoofdverwarming in huis wordt gebruikt. Hierdoor kan het hele huis van dezelfde aangename temperatuur voorzien worden.

Gelijkmatige warmte verdeling

De verwarmingsbuizen in de vloer waarmee het huis wordt verwarmd zijn gelijkmatig over de gehele vloer van het huis verdeeld. Hierdoor wordt dus ook de warmte die hiermee gegenereerd wordt gelijkmatig door het hele huis verdeeld. Met een vloerverwarming als hoofdverwarming heb je dus geen last meer van een te warme of te koude keuken, terwijl de woonkamer de perfecte temperatuur heeft. Vloerverwarmingen zorgen voor een betere verdeling van de warmte in huis en hierdoor wordt het aangenamer wonen. Bovendien zijn er nog andere voordelen van een verwarming in de vloer. Als deze als hoofdverwarming wordt gebruikt kunnen de lelijke radiatoren uit huis verwijderd worden. Daarbij is deze soort verwarming ook nog eens flink zuiniger dan een normale centr犀利士
ale verwarmingsinstallatie. Wilo Onderhoudsbedrijf kan u helpen om uw huis gelijkmatig te verwarmen. Neem contact met ons op!

admin

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.