Skip to main content

Om de herfst en winter zonder loodgietersproblemen door te kunnen komen, is het belangrijk om de nodige voorbereidingen te treffen. Wist u bijvoorbeeld dat de kans op verstoppingen in de afvoer juist in de herfst en winter het grootst is? In de herfst valt er veel blad van de bodem, wat gedeeltelijk in uw regenpijpen en daarmee in uw afvoer terecht zal komen.

 

Het water in uw afvoer kan dit blad niet volledig afvoeren, waarmee beginnende verstoppingen ontstaan. Door de afvoer aan het begin van de herfst- en wintermaanden preventief te laten door spuiten voorkomt u dat u te maken krijgt met een nare verstopping. Onze ervaren loodgieters staan voor u klaar om u hierbij te helpen.

 

Gevolgen van een afvoerverstopping

Een afvoerverstopping brengt in veel gevallen een zeer nare stank met zich mee. Daarbij loopt het water steeds moeizamer weg in uw gootsteen, douche en toilet. In het ergste geval zal het zelfs helemaal niet meer mogelijk zijn om uw sanitaire voorzieningen nog te gebruiken. Reden genoeg om de kans op een afvoerverstopping zo klein mogelijk te maken! Bij een beginnende verstopping kunt u met een ontstopper en een ontstoppingsmiddel proberen of u de verstopping zelf kunt verhelpen. Houd er echter rekening mee dat dit bij een serieuze verstopping al niet meer mogelijk is.

 

Hulp van onze loodgieters bij verstoppingen

Mocht het u niet lukken om de ve犀利士
rstopping in uw afvoer zelf te verhelpen, dan kunt u de hulp van onze loodgieters inschakelen. Zij kunnen uw afvoer onder een hoge druk door spuiten, waarbij de verstoppingen letterlijk voor u worden opgelost. Het restafval wat op de bodem van uw afvoer is blijven liggen zal door de kracht van het water naar de centrale riolering worden meegenomen. Mocht het door spuiten van de afvoer geen effect hebben, dan kunnen we een klein haakje of een vegertje gebruiken om de afvoer binnen uw woning te reinigen.

admin

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.