Skip to main content

Aanbouw laten bouwen? Wij doen dit voor u!

Er was eens een elektrische fiets en scooter… Deze hadden een aanbouw aan een schuur nodig……

Wij zijn wij vandaag in Honselersdijk begonnen met het bouwen van een aanbouw aan een schuur waarin een scooter en fiets vorstvrij kunnen opladen. De afgelopen jaren heeft de klant veel problemen gehad met het laden van de vervoersmiddelen. De klant moest steeds door aanhoudende vorst naar de reparateur terug.

Daarom hebben zij besloten dat er een aanbouw moet komen, om deze problemen te voorkomen.

 

Wilo Onderhoudsbedrijf wilde deze klus graag uitvoeren voor de klant en ging vakkundig aan de slag. Eerst werd een begin gemaakt aan het graven en storten van de fundering. Daarna kon er begonnen worden met het peilen en aanleggen van de grond laag. Hierbij werd gebruik gemaakt van kalk-cement blokken om een stevige, waterpas ondergrond te creƫren.

Hieronder vindt u enkele foto’s van de werkzaamheden van vandaag. Hou dit bericht in de gaten, want de aankomende dagen voegen wij nog veel meer foto’s toe! U kunt bekijken hoe deze aanbouw zich zal vorderen.

Ook een aanbouw laten bouwen door Wilo Onderhoudsbedrijf? Neem contact op!

[vc_single_image image=”1391″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”1392″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image”]

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_thumbnail”]

admin

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.